Vaš naslov za pravi dopust


Apartmaji «Bingula», z več kot 25 letno tradicijo, vsakega tudi najzahtevnejšega gosta pričakajo z enako srčnostjo in dobro poznano hrvaško gostoljubnostjo. Vsakemu gostu želimo nuditi ugodno bivanje na Hrvaškem in mu ugajati z našo domačo poznano hrvaško kuhinjo.

Vse se je začelo z malim Pansionom Bingula, ki bi naj s časom širil svoje kapacitete.
Leta 2004 smo, kot odgovor na želje naših gostov, kompletno preuredili vse kapacitete in Pansion Bingula spremenili v Apartmaje Bingula, da bi lahko zadovoljili tudi najzahtevnejše goste in jim nudili nepozaben dopust, sprostitev in udobje.Seveda, tu je še nepogrešljiva hrvaška kuhinja naše domače gospodarice ter domače klobase in avtohtona slivovica našega gospodarja.

Apartmaji Bingula so nameščeni na malem bregu imenovanem Glavica, oddaljen 150 m od morja in samega centra Metajne. Bližina centra in morja omogoča našim gostom, da so v kratkem času v središču dogajanja, ravno tako pa so v enakem času lahko tudi v miru, ki ga nudi naša lokacija. Nekoliko oddaljena lokacija omogoča otrokom mesto brezskrbnega igranja, staršem pa s tem neomejeno sprostitev.
Vsi apartmaji so popolnoma na novo opremljeni s kuhinjo, dnevnim prostorom, kopalnico z WC, klima napravo in televizorjem s satelitskim sprejemom. V kolikor boste še vedno kaj pogrešali, so tu stalno Vaši domači, ki vam radi pristopijo in pomagajo.

V Metajni se sicer cesta zaključi, vendar se zato začenja kraj, ki nudi nešteto manjših in večjih zalivov s peščenimi in prodnatimi plažami, znanimi po svoji čistoči. V kolikor se radi sprehajate, podajte se v katerokoli smer in presenečeni ter navdušeni boste nad neokrnjeno naravo z vso svojo lepoto in divjino.
Metajna je samo 10 km oddaljena od Novalje, ki je popolno nasprotje naše vasi. Številne trgovine, bare, restavracije, diskoteke, ipd… nudi Novalja vsem našim gostom, tudi intenzivno nočno življenje vse do jutranjih ur. Po nori noči pa vas čaka mir in domača atmosfera v Apartmajih Bingula.                          Veselimo se vašega obiska,
                                            Družina Bingula