Vaš dom za ugodan odmor


Apartmani «Bingula», sa tradicijom od već 25 godina, svakog, pa i najrazmaženijeg gosta dočekuju s jednakom srdačnošću i poznatim hrvatskim gostoprimstvom.
Nastojimo svakom gostu učiniti boravak u Hrvatskoj ugodnim i ugađati mu naširoko poznatom hrvatskom kuhinjom.

Sve je počelo sa malim Pansionom Bingula, da bi se vremenom stalno proširivali njegovi kapaciteti.
2004. godine smo kao odgovor na želje naših gostiju kompletno preuredili sve kapacitete i Pansion Bingula pretvorili u Apartmane Bingula, kako bi zadovoljili i najzahtjevnije goste i pružili im nezaboravan odmor, komfor i ugođaj. Naravno, tu je i nezaobilazna hrvatska kuhinja naše gazdarice, te domaće kobasice i autohtona šljivovica našeg domaćina.

Apartmani Bingula su smješteni na jednom malom brežuljku zvanom Glavica, udaljeni 150 m od mora i samog centra Metajne. Blizina centra i mora omogućava našim gostima da se u kratkom vremenu nađu u središtu događaja, a isto tako da se istom brzinom povuku u mir koji nudi naša lokacija. Izdvojeni položaj pruža djeci mjesto za bezbrižnu igru, a roditeljima neograničeno opuštanje.
Svi apartmani su potpuno novoopremljeni kuhinjom sa dnevnim boravkom, kupaonicom sa WC-om, klima uređajem i televizorom sa satelitskim prijemom. Ukoliko Vam ipak nešto bude nedostajalo, tu su uvijek Vaši domaćini koji će Vam rado izaći u susret i pomoći.

U Metajni završava cesta, ali zato počinje okruženje koje nudi bezbroj većih i manjih uvala sa pješčanim i šljunčanim plažama poznatim po svojoj čistoći. Ukoliko volite šetati, krenite u bilo kojem pravcu i oduševit će Vas izvorna priroda svojom ljepotom i divljinom.
Metajna je samo 10 km udaljena od Novalje, koja je sušta suprotnost našem selu. Bezbroj dućana, barova, restorana i disco klubova obližnje Novalje nudi svim našim gostima intenzivan noćni život do ranih jutarnjih sati, a nakon ludog provoda čeka Vas mir i domaća atmosfera u Apartmanima Bingula.
                         Radujemo se Vašem dolasku,
                                            Obitelj Bingula